Om tanken

Podtanken är en skeptiskt humanistisk och nördigt intellektuell eller humanistiskt nördig och intellektuellt skeptisk, möjligen humanistiskt intellektuell och nördigt skeptisk. Äh fan, tänk på fyra ledord: skeptisk, humanistisk, intellektuell och nördig. Kort sagt, podtanken är en podcast fylld med tankar.

Upplägget är att till varje avsnitt plocka in fem till tio bidrag på runt fem till tio minuter från en mer eller mindre fast stab av deltagare. Vi riktar till en början in oss på att komma ut med ett nytt avsnitt var fjortonde dag. Förhoppningsvis kommer det att vara så pass många knutna till projektet att det räcker att bidra med inslag till kanske vart annat eller vart tredje program. Men låt inte det avskräcka, vi tar med glädje ta emot bidrag även oftare eller mer sporadiskt.

 Inriktningen på inslagen kan röra sig om bland annat, men inte nödvändigtvis begränsat till, vetenskap, intervjuer, samhällsdebatter, teknik, livsåskådning. Och jag ser gärna deltagare från skeptiker- och humanismrörelsen, från samhälls- och teknikdebatten, från livsåskådnings- och ateistsynvikel. Kort sagt en bred och intressant blandning.

Låter det intressant, så hör av er (podtanken(på)anulaibar.com eller @Podtanken), antingen om ni vill vara med och bidra med inslag eller att rodda podcasten. Till dess lyssna gärna The Pod Delusion som är den stora inspirationen till projekt Podtanken.

Vill du veta mer, läs Tanken om Podtanken.

This entry was posted in Tankar om Podtanken. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *