Avsnitt 1

Nu så, äntligen, det första avsnittet av Podtanken!

I detta avsnitt pratar vi om varför Uri Geller kan vara en mycket farlig man, om man kan och ska vara skeptisk och en intervju med mannen bakom the Pod Delusion James O’Melley. Vi avlutar med första delen av Lesters kurs i psykiskt mediumskap.

Vill du också vara med i Podtanken? Skicka in ditt inslag till podtanken@anulaibar.com eller kontakta oss på @Podtanken på twitter.

This entry was posted in Avsnitt and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Avsnitt 1

 1. Jakob says:

  Gör som i This American Life och välj ett tema inför varje avsnitt och berätta olika historier/reportage utifrån detta tema, vettja. =)

  • olle says:

   Det är en bra idé. Och jag gillar program/poddar som är temabaserade; som Caustic Soda, Why You’re Wrong och Stuff You Should Know för att ge några exempel.

   Formatet med podtanken är dock att det ska vara mer öppet, att det ska kunna ha olika typer av inslag och ta upp olika ämnen i varje program. Och framför allt att det ska bygga på inslag från flera personer.

   Jag utesluter dock inte att vi i framtiden inte kommer att kunna ha teman. Långt ifrån, jag ser det som en mycket stor möjlighet. Beroende på hur vi utvecklas och beroende på vad som händer i omvärlden. Båda två är självklart saker som påverkar hur Podtanken kommer att utvecklas och formas.

   • Johnette says:

    Maria PodestàSe ho letto bene ciò che hai pubblicato l'ing Fioravanti ritiene che un ciclo Stirling lavorante tra 300°C e 100°C avrebbe un rendimento del 50%!Il massimo rendimento possibile tra quelle temperature è (T1-T2)/T1 cioè il 35%, per cui un ciclo reale Stirling potrà avere un rendimento massimo del 20%.Se questi sono gli esperti in tedncrimamioa che hanno testato l'E-CAT scompare anche l'1% di speranza che avevo.

   • What a ministry Darlene has – and how encouraging to hear how our Jesus worked last night. You always bless me, dear Elaine. Always. Still praying.

   • If you were offered a project contract that was 9 – 12 months, and you were hired to work for 9 hours per day 5 days per week. How would the rate be for something of those terms?

   • தமிழ்ராஜிவ் கொலையின் போது இலண்டனிலிருந்து அறிக்கை வெளியிட்ட கிட்டு இந்தக் கொலையை à®®.க.இ.கவின் புதிய ஜனநாயகம், புதிய கலாச்சாரம் பத்திரிகைகளின் நிருபர்கள் செய்திருக்கலாம் என்று அறிக்கை வெளியிட்டது உண்மைதான். இது அப்போது எல்லாத் தமிழக தினசரிகளிலும் செய்தியாக வெளிவந்திருக்கிறது. புதிய ஜனநாயகம் இதழும் இதை பலமுறை பதிவு செய்திருக்கிறது.

   • vegas world says:

    Got that everyone!We Whites want to live seperately from ALL other races of people…Its our God-given right….If you don’t like it, that’s your problem.I don’t want to rule other races, I don’t want to destroy other races, I desire to live with my people and my White people only.

  • China says:

   reply to Er&#Wesas8230;then I was informed I was a finalist I was shown a sample contract, as were all the other potential winners. I had it checked out by The Society of Authors (of which, by then I was a member) and was told it was fine. I then signed an agreement with the BWA to say that if I won, I would be happy with this contract. My book was already ‘in print’ with Chandler’s Book Design so the editing process had already been done.I hope this answers your question.Like everyone who entered the BWA, I did so in good faith, I don’t feel my bridges have been burned and I’m very happy working with Infinite Ideas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *